Kaikki legoukot pihassa

Piirihallitus kokoustaa huomenna Syöksynsuun saunakämpällä Hämeenlinnassa. Kokous on ensimmäinen sitten kesätauon ja kokoaa kaikki legoukot taas saman pöydän ääreen. Toki olemme jo startanneet syksyn käymällä yhdessä syömässä ja luottisseminaarikin on jo onnistuneesti takana. Tahoillaan kukin on myös vienyt eteenpäin toiminnanalojen toimintasuunnitelmaa ja lippukuntatuen uudistusta.

Piirihallituksen vuoden kuudes kokous aloitetaan toiminnanalojen kuulumiskierroksella ja tsekkaamalla, missä kohtaa toimintasuunnitelman toteutusta mennään. Nykyistä toimintasuunnitelmaahan on vielä kolmisen kuukautta jäljellä. Listalta löytyy myös tulevan kaksivuotiskauden toimintasuunnitelman ja ensi vuoden talousarvion valmistelun tsekkauskohta. Nämä lyödään lukkoon sitten seuraavassa kokouksessa, jonka jälkeen lähtee lippukuntiin kokousposti.

Illan aikana ehditään katsoa niin menneeseen, nykyiseen kuin tulevaankin. Menneestä kertoo raportti elokuun luottissemmasta sekä nykyisyydestä katsaus tämän syksyn joulukampanjaan ja suunnitelma vuosikirjaksi 2016. Tulevaa toimintasuunnitelman lisäksi listalla edustaa lippukuntatuen uudistuksen aiheuttamista organisaatiomuutoksista päättäminen ja Reissu 2017 -paraatiretkipäivän suunnittelun käynnistäminen. Iltaan mahtuu vielä myös viestintäryhmän valmistelema someohjeistus lippukuntien ja tapahtumien viestinnän tekijöille.

Mikäli sinä haluat olla mukana ensi vuonna edistämässä sekä piirimme että valtakunnallista partiotoimintaa, käy katsomassa avoimet pestit osoitteesta http://hp.partio.fi/avoimet-pestit. Mm. ensi vuoden Reissu, Kohu, Suomi 100-vuotisjuhlaan liittyvä KaupunkiJamboree ja piirihallitus etsivät uusia tekijöitä. Olisiko joku näistä sinun pestisi?

Henna
piirin varajohtaja