10000 rikki Hämeessä!

10000

Perjantaina työviikon päätteeksi saatiin mahtavia uutisia: Meitä hämäläisiä partiolaisia on nyt yli 10000. Se tarkoittaa, että piirin alueella entistä useampi lapsi pääsee nauttimaan partion elämyksistä ja hankkimaan hyvät eväät elämäänsä.

Pari vuotta tuo maaginen kymppitonnin raja on jo ollut näköpiirissä, mutta ei vielä napattavissa. Jo viime heinäkuussa jännitettiin, meneekö kymppitonni jo rikki, mutta vielä silloin ei ollut sen aika. Hämeessä kasvua on tehty rauhallisesti ja laatu edellä, ja tulokset alkavat näkyä.

Me piirissä pyrimme tukemaan lippukuntia materiaalein ja kannustuksin. Yritämme tehdä sen, mitä pystymme. Fakta kuitenkin on, että kasvuun tarvittava työ tehdään jokaisessa lippukunnassa ihan itse. Te hyvät lippukuntatoimijat olette se kasvun avain. Te mainostatte partiota kouluissa ja toreilla, rekrytoitte uusia vetäjiä tai lähdette itse vetämään ryhmää, hankitte tilat ryhmille ja retkille sekä suunnittelette ja toteutatte mukana pitävän toiminnan.

10000 kiitosta kuuluu siksi jokaiselle lippukuntatoimijalle, joka uutterasti jaksaa vetää ryhmiä, tehdä mielekkäitä tapahtumia, pitää kiinni laadusta ja markkinoida partiota ulospäin. 10000 kiitosta kuuluu myös jokaiselle lapselle, nuorelle, vanhemmalle ja aikuiselle, joka partion on omaksi harrastuksekseen löytänyt.

Suunta Hämeessä on selvästi eteen ja ylöspäin. Ei anneta hyvän draivin sammua, vaan tehdään laatutoimintaa ja hyödynnetään kasvumahdollisuudet sekä Yhteisvastuukeräyksen ja Roihun tuoma näkyvyys.

10000 x KIITOS!

Henna
varapuheenjohtaja