Uutta säpinää partioharrastukseen

Uutinen Keskiviikko - 02.10.2013

Partion harrastaminen piiritasolla avaa uusia näköaloja ja antaa mahdollisuuksia kehittää piirin tukea lippukunnille. Piiripesti voi olla loistava vaihtoehto vaikkapa opintojen aikana, kun oma kotilippukunta on kaukana. 

Piiripestejä on näin syksyllä tarjolla monen moisia, samoajaikäisistä alkaen. Lyhimmät pestit vaikkapa kurssin muonittajana tai kouluttajana vievät muutaman tunnin tai päivän, kun taas luottamushenkilöksi piirin toimintaa pyörittämään sitoudutaan yleensä vähintään vuodeksi tai kahdeksi. Monet piiripestit sopivat mainiosti lippukuntatoiminnan oheen, onhan piiritoiminnan päämääränä lippukuntien tukeminen.

Mukaan piiritoimintaan!

Pestejä on juuri nyt avoinna muun muassa ikäkausijaostoissa, ohjelman ja koulutuksen saralla kuin viestinnänkin eri osa-alueilla. Katso, mikä pesti sopisi sinulle tai kerro omista kiinnostuksen kohteistasi lomakkeella. Tervetuloa mukaan piiriin!

Partiopiiriä luotsaamaan

Myös piirihallituksessa on pestejä avoinna. Syyskokouksessa Hämeen Partiopiirille valitaan uusi puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä koulutus- ja viestintäryhmien puheenjohtajat. Tämän lisäksi luottisministeriltä vapautuvalle vuoden paikalle kaudeksi 2014–2015 hallitukseen haetaan kehitysprojekteista vastaavaa hallituksen jäsentä.

Katso hallituspestien kuvaukset ja ota haaste vastaan: Jos olet innostunut ja innostava partiolainen ja haluat kehittää piiritoimintaa, ota yhteyttä vaalitoimikunnan puheenjohtajaan: Kaisu Lämsä, p. 050 3782 785, kaisu [dot] lamsa [at] hp [dot] partio [dot] fi Kaisulle voi kertoa myös tuntemistasi hyvistä tyypeistä.