Tytti Lindroos Hämeen Partiopiiri ry:n puheenjohtajaksi

Tiedote Lauantai - 25.11.2017

Hämeen Partiopiiri ry:n uusi puheenjohtaja haluaa partiotoiminnan kehittyvän yhteiskunnan muutosten mukana. 

Hämeen Partiopiirin syyskokous valitsi lauantaina 25.11.2017 piirijärjestön johtoon 29-vuotiaan Tytti Lindroosin Lahden Katajaiset -lippukunnasta. Lindroos työskentelee tällä hetkellä liikuntaseuran toiminnanjohtajana Tampereella. 

Tuoreella piirinjohtajalla on takanaan pitkä partioura ja kokemusta erilaisista pesteistä niin lippukunnassa, piirissä kuin keskusjärjestössäkin. Hämeen Partiopiirin hallituksessa Lindroos on toiminut vuodesta 2015. 

Piirinjohtajalla onkin jo selkeä visio siitä, mihin suuntaan hämäläistä partiotoimintaa tulisi kehittää.

- Partio on avointa kaikille, mutta vielä enemmän meidän tulisi mielestäni panostaa esimerkiksi erityisryhmiin ja luoda myös heille soveltuvaa partiotoimintaa eri paikkakunnilla, pohtii Lindroos.

Lindroos painottaakin lippukuntien tärkeyttä paikallisesti; hämäläisissä lippukunnissa lasten ja nuorten harrastustoiminnan eteen tehdään vapaaehtoistyötä 350 nuorisotyöntekijän vuosittaisen työmäärän verran.

- Meidän pitää kehittää toimintaamme yhteiskunnan muutosten mukana, jotta partio pysyy jatkossakin suosittuna harrastuksena. Paikalleen ei auta jäädä, Lindroos toteaa.

 

Lisätiedot:

puheenjohtaja Tytti Lindroos, tytti [dot] lindroos [at] partio [dot] fi p. 050 5660 712

toiminnanjohtaja Tommi Nyman, tommi [dot] nyman [at] partio [dot] fi, p. 050 3110 919