Syyskokous 21.11. Tampereella

Uutinen Keskiviikko - 23.09.2015

Hämeen Partiopiirin syyskokous pidetään Tampereen Yliopistolla lauantaina 21.11. kello 10.30 alkaen.

Päivän ohjelma:

klo 10.00–              Kahvia ja sämpylää tarjolla
klo 10.00–10.30   Valtakirjojen tarkastus
klo 10.30               • Hartaus, ansiomerkit ja Toimiva partiojohtaja
                               • Syyskokous
noin klo 14           • Syyskokous päättyy
                               • Lippukunnajohtajien ja sihteerien tapaaminen Partiotoimistolla

Neljä piirihallituspaikkaa avoinna

Kokouksessa on jaossa neljä kaksivuotista pestiä, joihin voit vielä ilmoittautua ehdokkaaksi. Haemme innostuneita ja vuorovaikutustaitoisia ihmisiä, jotka haluavat kehittää johtamistaitojaan. Kaikki pestit ovat vastuullisia johtamistehtäviä, jotka kerryttävät kokemusta, laajentavat verkostoa – ja näyttävät varsin hyvältä myös ansioluettelossa. Lisätietoa pesteistä saat nykyisiltä pestinhaltijoilta tai vaalitoimikunnalta.

Ehdokkaaksi voit ilmoittautua vaalitoimikunnalle tai viimeistään kokouksessa ehdokasasettelussa:

  • puheenjohtaja Katleena Kortesuo: p. 050-5767632 tai katleena [at] eioototta [dot] fi
  • jäsen Tytti Tolvanen: p. 050-5660712 tai tytti [dot] tolvanen [at] hp [dot] partio [dot] fi

Piirinjohtajat tarttuvat peräsimeen

Piirinjohtajien pesti on paripesti, jossa yhdessä jaetaan vastuut. Piirinjohtajat luotsaavat piiriä kahden vuoden ajan kohti sellaisia tavoitteita, jotka he näkevät merkityksellisiksi. Piirimme on hyvässä kunnossa, ja sen peräsimeen tarvitaan yhä näkemyksellisiä ihmisiä. Piirinjohtajat vastaavat piirin toiminnasta, toiminnan suunnittelusta ja vapaaehtoistoiminnan toteutumisesta. Piirihallituksen kokouksia on noin kerran kuussa, mutta johtamis- ja vaikuttamistyö jatkuu luonnollisesti myös kokousten välillä. Piirinjohtajien pestit vaativat näkemystä, johtamistaitoja, vuorovaikutustaitoja ja tietenkin kykyä toimia ryhmässä. Lisätietoa pesteistä saat niiden nykyisiltä haltijoilta Riina Aspilalta (riina [dot] aspila [at] hp [dot] partio [dot] fi) ja Henna Heikkilältä (henna [dot] heikkila [at] hp [dot] partio [dot] fi)

Viestintäministeri on piirin megafoni

Viestintäministeri vastaa piirin viestinnästä. Hän suunnittelee ja johtaa viestintää somessa, piirilehdessä, mediassa ja sisäisissä kanavissa. Viestintäministeri johtaa viestintäryhmää, joka koostuu toisista luottamushenkilöistä. Viestintäministerin pesti vaatii johtamistaitoja, viestinnällistä arviointikykyä ja taitoa toimia ryhmässä. Lisätietoa pestistä saat sen nykyiseltä haltijalta Tanja Lumiala-Huokuniemeltä. (tanja [dot] lumiala-huokuniemi [at] hp [dot] partio [dot] fi)

Koulutusministerin osaamispaletti

Koulutusministeri vastaa piirin toteuttamista koulutuksista. Hän huolehtii, että tarjolla on laadukasta koulutusta ja että piirin jäsenet tietävät, mitä on saatavilla. Hän myös johtaa koulutuksen vapaaehtoista organisaatiota. Pesti antaa kiinnostavat näkymät partiokoulutukseen ja -kasvatukseen. Pesti edellyttää johtamistaitoja, kykyä toimia ryhmässä sekä näkemystä siitä, mitä on laadukas partiokoulutus. Lisätietoa pestistä saat sen nykyiseltä haltijalta Leena Vainiolta. (leena [dot] vainio [at] hp [dot] partio [dot] fi).

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016

Kokouksessa hyväksytään myös piirin toiminta- ja taloussuunnitelmat vuodelle 2016. Lippukuntiin on postitettu kokouskutsu ja -asikirjat torstaina 5.11. Toimintasuunnitelmaehdotus sekä hallitusvaaliehdokkaiden esittely löytyvät tämän sivun lopusta.