REISSU 2017 -paraatiretkipäivä hakee tekijöitään - tule mukaan!

Uutinen Tiistai - 31.01.2017

Hämeen paraatiretkipäivä Reissu 2017 tulee jälleen olemaan ilveskansan yhteinen kevätkauden päätösjuhla Tampereella. Tule mukaan mahdollistamaan ikimuistoinen ja railakas paraatiretkipäivä kaikille hämäläisille partiolaisille!

Haussa on päivän supertähdet eli tekijät. Tekijänä pääset osallistumaan piirin vuoden suurimman tapahtuman järjestelyihin sekä pääset osaksi huipputiimiä. Kaikki Reissun pestit täytetään heti, kun sopiva tekijä löytyy.

Ohjelmalla haussa

Ohjelmamestari (1-2)

  • Reissun ohjelmamestarit suunnittelevat ja organisoivat yhdessä ohjelmapäällikön kanssa Reissun ohjelman. Ohjelmatiimi vastaa siitä, ettei aika käy pitkäksi ennen ilmoittautumisen jälkeen paraatin alkua odotellessa sekä päivän ohjelmasta Särkänniemen lavalla. Ohjelmamestarin pesti kestää kesäkuuhun ja vaatii 2-3 iltakokousta ennen paraatia.

Tekniikkakymppi (+ mahdollinen tiimi)

  • Tekniikkakympin vastuulla on huolehtia siitä, että Reissu-päivänä äänentoisto oikeasti toimii sekä Koskipuistossa että Särkänniemen lavalla. Pestiisi kuuluu myös äänentoiston ja ohjelmatekniikan kilpailuttaminen.

Rakennusmestari + rakennustiimi

  • Partiolaiset tekevät itse, sanotaan. Reissulla se näytetään. Rakennusmestarin vastuulla on suunnnitella ja toteuttaa yhdessä rakennustiimin kanssa sopivan partiomaiset puitteet Reissu-päivään. Tätä voi olla näyttävä “leiriportti” paraatin lähtöön sekä sopivan partiomaiset kehykset Särkänniemen lavaa varten.

Ohjelmatiimin tekijä

  • Oletko aina halunnut esiintyä Särkänniemen lavalla? Huudattaa muita Ilves-puvussa? Juontaa kevään kovimman partiotapahtuman ohjelmaa Koskipuistossa tai Särkänniemen lavalla? Siinä tapauksessa tämä pesti on sinua varten! Ohjelmatiimin tekijät suunnittelevat ja toteuttavat ohjelmaa sekä viihdykettä, liikuttavat ja huudattavat reissuun lähtijöitä paraatia odotellessa ja paraatin jälkeen

Jos ohjelman tekeminen on sun juttu, ota yhteyttä Eliakseen, elias.puustinen(ät)hp.partio.fi

Viestinnällä haussa

Viestinnän tekijä

  • Haussa on useampi hyvä tyyppi tekemään Reissun viestintää, somessa ja sen ulkopuolella. Viestinnän tekijät suunnittelevat ja toteuttavat yhdessä someskaban tai kaksi ja huolehtivat siitä, että kaikki osallistujat tietävät koko ajan mitä tapahtuu ja missä.

Jos häshtägit eksyvät sinun suuhusi puhuessakin, laita tulemaan viestiä vaikka instassa, twitterissä tai facessa @attekesti, myös perinteinen sähköpostikin käy atte.kesti(ät)hp.partio.fi. Eikä haittaa, jos osaat käyttää kameraa. Pesti kestää niin kauan kuin haluat, voit hypätä messiin jo heti tai vasta itse paraatipäivänä.

Turvallisuus- ja logistiikkatiimillä haussa

Järjestyksenvalvojia ja liikenteenohjaajia

  • Onko sinulle parasta partiossa se, kun pääset ohjaamaan suuria massoja oikeaan paikkaan oikeaan aikaan ja saat huolehtia siitä, että muiden päivä sujuu turvallisesti? Silloin sinulle sopivin homma on liikenteenohjaajan tai järjestyksenvalvojan pesti. Järjestyksenvalvojan pestissä edellytyksenä on voimassa oleva järjestyksenvalvojakortti. Pestit painottuvat paraatipäivään, yksi kokoontuminen ennen päivää on mahdollinen.

Turvallisuustiimiä rekrytoi Pirkko pirkko.tuutti(ät)hp.partio.fi

Lisätietoa Reissusta: