Proud to be Scout!

Tiedote Tiistai - 12.11.2013

Oletko kiinnostunut siitä, miten partio näkyy ja kuuluu? Oletko sanavalmis ja tuletko toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Haluaisitko olla mukana näyttämässä, mitä partio ihan oikeasti on?

Tule mukaan näyttämään kaikille, että partiolaiset ovat Hämeen alueen suurin ja vaikutusvaltaisin nuorisojärjestö! Hämeen Partiopiiriin perustetaan markkinointiverkosto, jonka pääasiallinen tehtävä on toimia ensikäden kontaktina silloin, kun markkinointitarpeita piirille ilmaantuu.

Tehtäviin voi kuulua partiotoiminnan esittelyä, edustustehtävissä toimimista tai markkinointitapahtumien ideointia. Verkostoon toivotaan kaikenikäisiä, -kokoisia ja -näköisiä ihmisiä, jotka ovat innolla mukana kertomassa muille, mitä partio on ja ovat aina valmiita tarttumaan tuumasta toimeen!

Hyvin käyntiin saatettu kasvu tarvitsee edelleen tekijöitä ja markkinointiverkosto on sinun mahdollisuutesi vaikuttaa. Verkosto on vielä alkuvaiheissaan, mutta toiminta työnnetään käyntiin maanantaina 18.11. klo 18.00 Tampereen Partiotoimistolla. Tule mukaan katsomaan, olisiko sinulla verkostolle jotakin annettavaa!

Ilmoittaudu kahveille viimeistään 16.11., jotta tarjottavaa osataan varata kaikille. Ilmoittautumiset ja kaikki kysymykset voi osoittaa osoitteeseen anni [dot] ylinen [at] hp [dot] partio [dot] fi. Samaan osoitteeseen voi ilmoittaa, mikäli olisit kiinnostunut mutta et pääse mukaamme kahvittelemaan.