Piirin syyskokous valitsi 4 uutta hallituksen jäsentä

Uutinen Lauantai - 10.11.2018

Hämeen Partiopiirin syyskokousta vietettiin tänään syksyisessä säässä. Sade ei haitannut kokousväkeä tai aamupäivällä Hyvä Johtajuus -seminaariin osallistuneita yli 60 jäsentä.
Piirikokouksessa käytiin keskustelua hyvässä hengessä ja hyväksyttiin pienillä muutoksilla toimintasuunnitelma vuosille 2019-2020. Hämeen Partiopiirin toimintasuunnitelma noudattelee kahden edellisvuoden tapaan Suomen Partiolaisten strategiaa, joka jatkuu tutuilla teemoilla: partio kuuluu kaikille, partio kasvattaa hyvään johtajuuteen ja partio on aloitteellinen yhteistyökumppani.

Piirikokouksessa valittiin myös uusia ministereitä. Lippukuntatuesta vastaavaksi hallituksen jäseneksi valittiin Anu Niemi Nummeen Eränkävijöistä, ohjelmasta vastaavaksi hallituksen jäseneksi Karoliina Varjoranta Näsin Tytöistä, kehityksestä vastaavaksi hallituksen jäseneksi valittiin Iija Filén ja vapaaehtoisista ja yhteiskuntasuhteista vastaavaksi hallituksen jäseneksi Ester Halmari Messukylän Metsätytöistä . Onnittelut valituille ministereille ja hyvää kaksivuotiskautta!