Partiolaisten kaupunkiretkipäivä 8.9. – Partio POP kutsuu Tampereelle!

Uutinen Maanantai - 26.08.2013

Huivi kaulaan ja kaverit kainaloon! Sunnuntaina 8.9. vietetään partiolaisten kaupunkiretkipäivää Tampereella. Valitse Vapriikin huikean Terrakottasoturit-näyttelyn ja maailman ensimmäisen Vakoilumuseon välillä, tai koe molemmat! Sunnuntaina 8.9. Partio POP -konserttiin menijät pääsevät molempiin museoihin alennushintaan huivi kaulassa.

Ilta huipentuu tietenkin kuumaan keikkaan, Partio POP -konserttiin, mutta jo ennen sitä tunnelmaan voi virittäytyä Pakkahuoneen aukiolla Etkoilla.

Etkot on koko perheen ilmaistapahtuma niin partiolaisille kuin kaikille muillekin. Löydätkö reitin Tullin alueella vain pelkkien kuvien avulla? Kärventyvätkö partioPOPparisi notskilla vai pääsetkö herkuttelemaan? Voit myös haastaa kaverisi jättijengaan tai nikkaroida tuliaisen kotiin viemisiksi.

Etkoja vietetään su 8.9. Tampereen Pakkahuoneen aukiolla klo 14.30–16.30, kunnes ovet Partio POPpiin aukeavat.

Näytä, miten partiossa rokataan!

Ikärajattomassa Partio POP'13 -konsertissa tunnelman kattoon nostattavat mm. Isac Elliot, Jukka Poika, JVG ja Lapsus. Paitsi huippuesiintyjien keikka, Partio POP on myös iso partion näkyvyystempaus, ja juuri siksi tilaisuus kannattaa hyödyntää myös lippukunnissa!

Kutsu mukaan myös ei-vielä-partiolaiset tuttavasi koulussa, töissä, naapurustossa ja kaveripiirissäsi ja näytä, mikä on meininki partiossa. Jaa tapahtumaa Facebookissa ja ojenna flyeri suoraan käteen. Yli 20 hengen ryhmäliput saat edullisemmin suoraan tapahtumatuottajalta: Ulla Remes/Eventia p. 0500-503 062, ulla [dot] remes [at] eventia [dot] fi

Sinut on haastettu!

Viisi eniten ei-vielä-partiolaisia mukanaan tuonutta saa partiotuotepalkinnon. Täytä EVP-haastekuponki, palauta se koko poppiporukallasi konserttipaikalle ja olet mukana kisassa. Voit ostaa liput myös näille evp-kavereillesi partiolaishintaan. Konsertissa nähdään!

Partio POP´13 -konsertti Tampereen Pakkahuoneella 8.9. klo 17. Konserttikiertueen tuotot menevät kokonaisuudessaan partiotoiminnan hyväksi. Liput Lippupalvelusta (partiolaishinta 27,50€)