Mikä yhdistää partiolaisia ja yrittäjiä?

Uutinen Maanantai - 02.10.2017

Lamminpään urheilumajalla kävi lauantaina 30.9. vilske, kun Harjuniityn ja Lamminpään koulun oppilaita opettajineen ja vanhempineen sekä yrittäjäperheitä osallistui partiolaisten ja Pirkanmaan yrittäjien Yhdessä metsään -tapahtumaan.

Päivän aikana opeteltiin ja testattiin metsäisiä partiotaitoja sekä pohdittiin käytännön harjoitusten kautta partiostakin saatavaa yrittäjyysosaamista. Harrastustoiminnasta, erityisesti partiosta, saa tulevaisuuden kannalta äärimmäisen tärkeää osaamista.

- Yhdistämällä voimansa partiolaiset ja muut järjestöt, yrittäjät ja koulut voivat saada isoja asioita aikaiseksi. Metsä tarjoaa myös loistavat puitteet, tapahtumavastaava ja Suomen Partiolaisten osaamispäällikkö Tarja "Titi" Nieminen hehkuttaa. Paikallistasolla alettiinkin suunnitella jo pysyvämpää yhteistoimintaa.

Urheilumajan läheisyyteen oli rakennettu erilaisia rasteja, joilla pääsi muun muassa solmimaan itselleen paracord-rannekkeen, pystyttämään telttoja ja tunnistamaan puusta tehtyjä tuotteita. Lounasrastilla tarjolla oli makkaraa ja vaahtokarkkeja.

Mukana Hämeen Partiopiirin lippukunnista olivat Harjun Veikot, Tesoman Sinisiskot, Nokian Eräveikot, Nokian Partiotytöt ja Pirkan Pojat.