KV-apurahat haussa maaliskuun loppuun saakka

Uutinen Torstai - 26.01.2017

Hämeen KV-apurahalla kannustetaan kansainvälisyyskokemuksien hankkimiseen. Hämeen kv-apurahojen hakuaika on jälleen käynnissä. Hakemukset tulee palauttaa 31.3.2017 mennessä.

KV-apuraha on sosiaalisin perustein myönnettäväksi tarkoitettu henkilökohtainen apuraha. Apurahalla kannustetaan kv-kokemuksien hankkimiseen ja mahdollistetaan taloudellisesti tiukemmassa asemassa elävien partiolaisten osallistuminen kansainvälisille leireille.

Myöntämisperusteita ovat muun muassa perheen taloudellinen tilanne, työttömyys ja sisarusten määrä. Pääsääntöisesti tuettavien tapahtumien tulee olla virallisia Suomen Partiolaisten partiomatkoja tai eri kansallisten järjestöjen järjestämiä leirejä tai vastaavia.

Apurahan hakuaika päättyy 31.3.2017. Apurahaa haetaan oheisella lomakkeella, joka palautetaan Tampereen partiotoimistolle toiminnanjohtaja Tommi Nymanille. Jokaisen hakijan tulee täyttää oma lomake. Mikäli kyseessä on esimerkiksi lippukunnan matka, voidaan kaikki hakemukset toimittaa yhdessä tarkemman matkasuunnitelman kanssa. Lomakkeen voi palauttaa postitse tai sähköpostitse skannattuna liitteenä allekirjoituksilla varustettuna (tommi [dot] nyman [at] partio [dot] fi). Lomakkeeseen tulee hankkia lausunto myös lippukunnalta.

 

Kuva: Roihu 2016: Joel Forsman