Kesäkuussa lähdetään partioretkelle Kouvolaan!

Uutinen Maanantai - 04.11.2013

Suomen Partiolaisten Suurjuhla järjestetään vain noin seitsemän vuoden välein. Ensi kesänä Kouvolaan odotetaan 10 000 partiolaista – montako tuhatta niistä on hämäläisiä?

Suurjuhla tarjoaa lippukunnille valmiin kesäretkipaketin ohjelmineen kaikkineen. Jokaiselle ikäkaudelle on omia aktiviteetteja ja juhlahumua. Suurjuhla tarjoaa myös mahdollisuuden vain nauttia ohjelmasta, jonka kerrankin joku muu on järjestänyt valmiiksi.

Ensi keväänä ei ole Hämeen omaa paraatia, vaan osallistumme paraatiin Suurjuhlassa. Juhlassa jaetaan myös Hämeen Partiopiirin ansiomerkit. Isoissa, tuhansien partiolaisten tapahtumissa on kokonaan oma fiiliksensä, jota ei koe missään muualla. Olettehan mukana, sillä tapahtumaa ei kannata missata!

Koko perheen partiotapahtuma

Mukaan kannattaa kutsua myös lasten vanhemmat saattajiksi tutustumaan, mitä kaikkea partiotoiminta kaupungissa voikaan olla. Ei-vielä-partiolaisten hinta on vakuutuksen vuoksi muutaman euron kalliimpi.

Lippukunnan omaa sisäistä Suurjuhla-viestintää helpottamaan on tehty Suurjuhlan esittely -power point. Sitä voi käyttää sellaisenaan tai muokata oman lippukunnan tiedoilla.

Kuka voittaa SuurSkaban?

Hämeen Partiopiirillä on lippukunnille haaste, jonka toteuttamiseksi tarvitsemme jokaisen partiolaisen ja vanhemman apua:  hämäläiset partiolaiset näkyvät ja kuuluvat Suurjuhlassa isoimpana piirinä, parhaalla meiningillä!

Onko se teidän lippukuntanne, josta lähtee eniten porukkaa Suurjuhlaan? Jos olette, piiri palkitsee teidät SuurSkaban voittajina!