Johtajatulet käynnistyi hämäläisellä nuotioringillä

Uutinen Lauantai - 29.08.2015

Evolla 28.-30.8. käynnissä oleville Johtajatulille osallistuu 1.600 partiolaista, joista reilusti yli 400 on hämäläisiä. Viikonlopun ohjelma käynnistyi nuotioringeillä, joista yksi oli järjestetty hämäläisille partiolaisille.

Hämäläisten nuotiopiirin tavoitteena oli koota uudet ja vanhat tuttavuudet koolle. Nuotiopiirille saapuikin noin 350 iloista partiolaista nauttimaan maukkaasta Chéz Tilhen valmistamasta ruoasta, Lapsus-bändin musiikista ja pienestä oheisohjelmasta. Illan suosikiksi nousi partiobingo, jonka avulla moni pääsi helposti tutustumaan uusiin kasvoihin. Myös luottispolulla oli mahdollisuus piipahtaa tutustumassa piirin luottistoimintaan.

Suomen suurin johtajuusfestari

Johtajatulien tavoitteena on tarjota monipuolista ohjelmaa vaeltajille ja partioaikuisille. Ohjelman avulla pyritään löytämään uusia oivalluksia ja näkökulmia johtamiseen ja partiono yleensä. Lauantaina osallistujille on tarjolla huikea kattaus johtajuusaiheisia workshoppeja. Lisäksi lauantaina juhlitaan suomalaisen Kolmiapila-Gilwell -koulutuksen 40-vuotisjuhlia.

Sunnuntaina ohjelma keskittyy ROIHU-leirilippukunnanjohtajien kouluttamiseen sekä muihin kokouksiin.

Sosiaalisesta mediasta Johtajatulista löytyy lisää #johtajatulet -hästägillä.