Johtajapäivät ja kevätkokous Riihimäellä keräsivät partiojohtajat paikalle

Uutinen Lauantai - 19.03.2016

Vuosittain kevätkokouksen yhteydessä järjestettävä Johtajapäivä keräsi tänäkin vuonna 19.3. ennätykselliset yli 140 partiolaista Riihimäelle, Uramon koululle. Aamupäivän aikana oli mahdollisuus kouluttautua ja saada tietoa ajankohtaisista asioista. Tauolla nautittiin kakkukahvit 10 000 jäsenen rajan rikkoutumisen kunniaksi. Johtajapäivän lopuksi pidettiin myös piirin kevätkokous.

Johtajapäivillä oli tarjolla rupeamia mm. aikuisten rekrytoinnista, erityislapsista partiossa, uudesta kriisiohjeesta, pj-työnohjaamisesta, uudistuvasta vaeltajaohjelmasta sekä ulkomaanprojekteista. Myös kuksa- koulutusta oli tarjolla ja Ko-Gille osallistuvat untuvikot saivat koulutuksensa. Pj-klinikalla sai apuja keskenjääneen pj-työnsä loppuunsaattamiseen ja pj-työn ohjaajille oli myös oma perehdytysrupeama.

Viisi Loistavaa lippukuntaa

Kevätkokouksen aluksi myönnettiin kolmelle lippukunnalle Loisto-tunnustukset. Onnea Kaskenkaatajat, Kostian Kahlaajat ja Launeen Lähdesiskot. Loisto- tunnuksensa uusivat myös Hollolan Hirvenhiihtäjät ja Jokioisten Korvenkävijät.

Varsinaisessa kevätkokouksessa hyväksyttiin vuoden 2015 toimintakertomus ja tilinpäätös. Jäsenmaksun suuruudesta seuraaville kahdelle vuodelle käytiin keskustelua ja piirin jäsenmaksuosuutta vuodelle 2017 päätettiin nostaa yhdellä eurolla.

Vaalitoimikunnan jäsenten valinta annettiin hallituksen päätettäväksi. Kokouksen lopuksi lähetettiin vielä tervehdys kunniapartiojohtaja Ritva Tainiolle.