Hae mukaan jäsenkokousdelegaatioon!

Uutinen Tiistai - 25.09.2018

Lähde mukaan Suomen Partiolaisten jäsenkokoukseen edustamaan Hämeen Partiopiiriä!

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n jäsenkokous on järjestön ylin päättävä elin, joka päättää muun muassa järjestön puheenjohtajistosta ja tekee merkittäviä linjauksia partion kannalta. Jäsenkokous järjestetään joka toinen vuosi. Tämä vuosi on jässärivuosi!

Jäsenkokous järjestetään 16.-18.11. Lappeenrannassa. Kokouksen pääaiheita ovat uuden puheenjohtajiston valitseminen, peruskirjan muutostyön aloittaminen sekä Suomen Partiolaisten tulevasta strategiasta päättäminen.

Haluatko lähteä mukaan päättämään koko Suomen partioasioista? Tahdotko partiopäätöksenteon eturiviin ja sinulla on myös näkemystä siitä, mihin tätä järjestöä pitäisi viedä? Hae siis delegaatiksi Hämeen Partiopiirin kokousdelegaatioon!

Hämeen Partiopiirillä on jäsenkokouksessa 21 kokousedustajaa, joilla jokaisella on 1 ääni. Tavoitteena on koota monipuolinen delegaatio, jolla on kattava näkemys suomalaisen partiotoiminnan kehittämisestä valtakunnallisesti eri näkökulmista. Etsimme delegaatioon eri ikäisiä partiojohtajia.

Hae delegaation jäseneksi, jos…

  • sinulla on näkemystä piiri- ja/tai valtakunnan tason partiotoiminnan kehittämiseen: piiri- tai keskusjärjestöpestit, tämänhetkiset tai lähimenneisyydessä päättyneet, katsotaan eduksi
  • sinulla on vähintään perustason kokoustekniset taidot
  • olet valmis sitoutumaan perehdytysiltoihin (joko paikan päällä tai etäosallistuen) maanantaina 29.10. sekä keskiviikkona 7.11.
  • pystyt osallistumaan koko kokousviikonloppuun: virallinen kokous on 17.11.-18.11., mutta on suotavaa olla paikalla jo perjantaina. Delegaatiolle järjestetään yhteiskuljetus Tampere – Hämeenlinna – Lahti -reittiä ja olemme paikalla jo perjantaina illalla. Yhteiskuljetuksen lähtö on siis jo iltapäivällä, varmistathan että tämä sopii sinulle! (Yhteiskuljetukseen ei ole pakko osallistua, jos tulee omin kyydein. Varsinainen kokous alkaa lauantaiaamulla, mutta mahdollisuuksien mukaan olisi hyvä olla paikalla jo perjantaina.)

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi delegaation johtajalle Anni Yliselle 7.10. mennessä osoitteeseen anni [dot] ylinen [at] partio [dot] fi. Otsikoi viestisi ’Delegaatiohaku: Etunimi Sukunimi’. Kerro viestissä kuka olet, mistä tulet ja perustele sähköpostiviestissäsi 2-3 lauseella, miksi sinut pitäisi valita mukaan. Kerro myös, missä pestissä toimit tällä hetkellä. Valituille ilmoitetaan valinnasta henkilökohtaisesti ja delegaation kokoonpano julkaistaan viimeistään 21.10. Hämeen Partiopiirin verkkosivuilla.

(artikkelin kuva: Anna Enbuske)