Haaste partioviikolle!

Uutinen Sunnuntai - 03.04.2016

Paljon partiolaiset voivat saada aikaan kahdessa viikossa? Nyt laitetaan virkkuukoukut ja sukkapuikot heilumaan!

Baden-Powell kirjoitti: "Eräs tärkeä ritarivelvollisuus oli jokapäiväisen hyvän työn suorittaminen". Rinnastaen partiolaiset ja entisaikojen ritarit hän jatkaa: "Se on meidänkin velvollisuutemme".

Jotta jokapäiväinen hyvä työ muistettaisiin, oli siihenkin B-P:llä hyvä neuvo: "Kun nouset aamulla, muista että sinun on suoritettava hyvä työ jollekin sinä päivänä. Tee solmu nenäliinaasi tai huiviisi muistuttamaan tästä velvollisuudestasi".

Nyt on aika tehdä hyviä töitä, sillä Hämeen Partiopiirin piirihallitus haastaa hämäläisett mukaan talkoisiin! Lähde mukaan tekemään hyvää!

Tee pipo tai villasukat lämmittämään vastasyntynyttä tai virkkaa pienokaiselle turvalonkero.

Vastasyntyneet vauvat kaipaavat lämpöä ja pientä pipoa parempaa ei olekaan. Laita siis sukkapuikot heilumaan ja neulo pipo pienen päätä lämmittämään tai pienten varpaiden peitoksi pikkuruiset sukat.

Pienillä vauvoilla on myös vaistomainen tarve tarttua johonkin. Turvalonkeroita tehdään talkoilla ympäri suomen, jotta keskoskaapin hoitoletkut saisivat olla rauhassa, tarvitsevat pienet sormet muuta kosketeltavaa. Sinäkin voit auttaa virkkaamalla turvalonkeroita.

Otathan haasteen vastaan! Näin pääset mukaan haasteeseen

Sano Kyllä ja tartu haasteeseen!

  1. Ota esiin hyvä lanka ja virkkuukoukku/puikot.
  2. Ryhdy hommiin!
  3. Ota kuva! Toimita työn tuloksesta kuva, omat tietosi ja lahjoituskohde sähköpostilla viestintäministerille minna [dot] horelli [at] hp [dot] partio [dot] fi
  4. Toimita tuotoksesi oli niitä sitten yksi tai useita, yhteyshenkilölle lahjoitusta varten ke 20.4 mennessä!

Ohjeita löydät seuraavien linkkien kautta:

Tuotoksia vastaanotetaan tämän haasteen osalta aina keskiviikkoon 20.4.2016 saakka! Toimitathan tuotteesi ajoissa perille. Ja muista, yksikin on enemmän kun ei yhtään!

Yhteyshenkilöt

  • LAHTI: Tuotteet toimitetaan Kallentalolle (avoinna arkisin 9-17).
  • HÄMEENLINNA: Yhteyshenkilönämme toimii Henna Heikkilä (p. 044 3456 776). Tuotteet voi tuoda Poltinahon seurakuntatalon monistamolle 20.4. klo 17:00 tai voit sopia toimituksesta erikseen Hennan kanssa.
  • TAMPERE: TAYS toivoo ensisijaisesti sukkia ja pipoja. Tuotteet toimitetaan Partiotoimistolle (avoinna arkisin 9-17). Yhteyshenkilönämme toimii Liisa Järvinen.

Sukat, pipot ja turvalonkerot lahjoitetaan sairaaloihin Partioviikolla. Samalla kuvat aikaansaannoksista julkaistaan HP:n sivuilla ja somessa!

Kiitos kun osallistut!
Hämeen Partiopiirin hallitus