Etsimme piirillemme uutta viestintätyöntekijää

Uutinen Torstai - 30.03.2017

Hämeen Partiopiiri ry on 125 lippukunnan muodostama piirijärjestö, jonka alueella toimii yli 10 000 partiolaista. Partiopiirin toimistot sijaitsevat Tampereella ja Lahdessa. Päätoimisten toimihenkilöiden lisäksi joukossamme toimii n. 150 luottamushenkilöä.

Haemme Tampereen toimistoomme

VIESTINNÄN AMMATTILAISTA VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN
(tiedottaja, viestintäsuunnittelija)

Viestinnän ammattilaisena sinulla on kykyä kehittää partion viestintää ja markkinointia digitalisaation ja sosiaalisen median kanavia hyödyntäen.

Työtehtäviisi kuuluu monipuolinen sisällöntuotanto eri viestintäkanaviin sekä sosiaalisen median päivittäminen ja seuraaminen. Hallitset erinomaisesti suomen kielen ja tekstin tuottaminen on sujuvaa. Erilaisten julkaisujen ja materiaalien tuottaminen on merkittävä osa työtäsi. Kuvallinen ilmaisu ja graafinen suunnittelu sujuu sinulta luontevasti.

Vastaat mediayhteyksistämme ja toimit jäsenlehtemme toimitussihteerinä sekä viestinnän luottamushenkilöryhmien esittelijänä. Hallitset Microsoft Office 365 -työkalut ja Adobe CC -ohjelmistot sekä tunnet Drupal-verkkojulkaisujärjestelmän.

Osa työstä sijoittuu ilta- ja viikonloppuaikaan.

Tehtävä edellyttää vahvaa partio- ja/tai järjestötoiminnan tuntemusta. Lisäksi odotamme sinun olevan itsenäiseen työskentelyyn kykenevä ja reippaalla työotteella varustettu. Olet jo ehtinyt hankkia työkokemusta ja sinulla on tehtävään soveltuva koulutus.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja on voimassa toistaiseksi.

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoivomuksesi 10.4.2017 mennessä sähköpostilla: tommi [dot] nyman [at] partio [dot] fi

Tehtävästä lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Tommi Nyman puh. 050 3110 919.

Hämeen Partiopiiristä saat lisätietoja osoitteesta: www.hp.partio.fi