Avoimet työpaikat: tiedottaja ja projektipäällikkö

Uutinen Tiistai - 15.05.2018

Haemme Tampereen toimistoomme vakituiseen työsuhteeseen

TIEDOTTAJAA

Viestinnän ammattilaisena sinulla on kykyä ja halua kehittää partion viestintää ja markkinointia. Työtehtäviisi kuuluvat monipuolinen sisällöntuotanto eri viestintäkanaviin sekä sosiaalisen median päivittäminen ja seuraaminen.

Teet tiivistä yhteistyötä vapaaehtoistemme kanssa erilaisissa projekteissa ja ryhmissä. Toimit jäsenlehtemme toimitussihteerinä ja viestinnän luottamushenkilöryhmien esittelijänä.

Vastaat mediayhteyksistämme ja pääset myös verkostoitumaan järjestökentällä.

Kirjoitat sujuvaa suomen kieltä ja nautit erilaisten tekstien tuottamisesta. Tarvitset työssäsi kuvankäsittely- ja taittotaitoa, sillä vastaat piirin eri julkaisujen ja materiaalien teosta. 

Hallitset Microsoft Office 365 -työkalut ja Adobe CC -ohjelmistot sekä taidat Drupal- ja WordPress-julkaisujärjestelmien käytön.

Olet oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Työssäsi pääset partion ja järjestötyön ytimeen ja tehtävässä menestyminen edellyttääkin vahvaa partio- ja/tai järjestötoiminnan tuntemusta.

Sinulla on jo työkokemusta viestinnän alalta ja tehtävään soveltuva koulutus.
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kiinnostavan työn partiolaisten parissa. Pääset osaksi tiivistä ja idearikasta työyhteisöä. Osa työstä sijoittuu ilta- ja viikonloppuaikaan.

Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuussa ja on voimassa toistaiseksi.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi 1.6.2018 mennessä sähköpostilla: tommi [dot] nyman [at] partio [dot] fi

Lataa työpaikkailmoitus pdf-tiedostona

 

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen piirileirin

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Hämeen Partiopiiri ry:n piirileiri Ilves19 järjestetään Hämeenlinnan Evolla heinä-elokuussa 2019. Leirille odotetaan yli 5000 osallistujaa.

Projektipäällikkönä vastaat leiriprojektin asiakaspalvelusta, projektinhallinnasta sekä leirirekisteristä ja ilmoittautumisprosessista. Projektin talouden ja hankintojen seuranta, sidosryhmäyhteistyö sekä yhteistyökumppanuudet näkyvät työpöydälläsi.

Keskeinen työtehtäväsi liittyy vapaaehtoisten toteuttajien tukemiseen projektin aikana. Toimit osana leirin johtoryhmää ja leirin jälkeen vastaat projektin purkamisesta ja raportoinnista.

Olet etsimämme henkilö, jos hahmotat helposti isoja kokonaisuuksia, uskallat tehdä nopeitakin päätöksiä ja pystyt priorisoimaan asioita. Täsmällisyys, joustavuus ja innostavuus kuvaavat sinua.

Pystyt itsenäiseen työskentelyyn, mutta myös ryhmässä toimiminen on vahvuutesi.
Ymmärrät projektien taloudenhallinnan (budjetointi, seuranta, raportointi, hankinnat) ja sinulla on kokemusta projektityöskentelystä sekä vapaaehtoisten kanssa toimimisesta. Myös partiotoiminnan tuntemus on eduksi.

Pääset osaksi mukavaa ja joustavaa työyhteisöä, sekä verkostoitumaan eri alojen ammattilaisten kanssa.

Osa työstä sijoittuu ilta- ja viikonloppuaikaan.

Määräaikainen työsuhde alkaa sopimuksen mukaan elokuussa 2018 ja on voimassa lokakuun loppuun 2019.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi 1.6.2018 mennessä sähköpostilla: tommi [dot] nyman [at] partio [dot] fi

Lataa työpaikkailmoitus pdf-tiedostona

 

-----
Lisätiedot molemmista paikoista:
toiminnanjohtaja Tommi Nyman
puh. 050 3110 919.

Hämeen Partiopiiristä saat lisätietoja osoitteesta
www.hp.partio.fi