Avoimet pestit: lisää miehiä partiojohtajiksi

Uutinen Tiistai - 14.08.2018

Lisää miehiä partiojohtajiksi ja miehet pysymään partiojohtajina

Kokoamme projektiryhmän, minkä tavoitteena on selvittää onko toimintaympäristössä jotain sellaista, mikä vaikuttaa erityisesti motivaatioon jatkaa pesteissä. Toisena tavoitteena on kehittää lippukunnille apuväline, jolla tällainen kehitys voitaisiin pysäyttää ja lisätä partion sekä pestien houkuttelevuutta erityisesti miesten keskuudessa.

Tämä ryhmä on sinulle, jos haluat selvittää ja ratkaista, miksi joissain lippukunnissa miehet eivät jatka pitkään pesteissä vaan luopuvat niistä tai jättävät partion kokonaan. Lähde mukaan, jos haluat perehtyä aiheeseen ja vaikuttaa miehiin partiossa.

Projektiryhmä kootaan piirin Lippukuntatuen ryhmän alaiseksi ja työskentelee hyvin itsenäisesti huomioiden Lippukuntatuen ryhmän kokousrytmi. Ryhmä kokoontuu tarvittaessa. Eri yhteydenpitovälineitä käytetään mahdollisimman monipuolisesti. Valinnat projektiryhmään tehdään elokuun 2018 kuluessa ja se aloittaa työskentelyn syyskuussa.

Pesti sopii sinulle mies tai nainen, jolla on laajaa lippukuntaosaamista ehkä mieluiten sekalippukunnassa tai yhteistyön kautta sisar-/veljeslippukunnan kanssa. Sinulla on myös partiotoimintatuntemusta ja kokemusta erilaisista partiotehtävistä.

Tarve: 3-5 henkilöä
Pestin kesto: 1-2 vuotta

Lisätiedot: Marko Maaluoto, marko [dot] maaluoto [at] partio [dot] fi