Adventtikalentereilla iloa lasten sairaaloihin

Uutinen Maanantai - 10.11.2014

Hämeen Partiopiirin nuoret partiojohtajat kävivät maanantaina 10.11. luovuttamassa partiolaisten Adventtikalentereita kahdessa sairaalassa. Tampereella Pirkanmaan Sairaanhoitopiirin kantasairaalassa Tays:ssa lahjoitettiin 400 kappaletta Adventtikalentereita lasten- ja nuorten eri osastoille. Sairaalassa vierailivat medialähettiläät Maija Santalahti, Jenna Laurikainen ja Sulo Uusilehto.

Ennen kierrosta lastentarhanopettaja Marja Rantanen kertoi lasten arjesta sekä työstä lastenhoitajana. Lisäksi osastokierroksella päästiin hieman myös tutustumaan sairaalan arkeen. Medialähettiläät pääsivät myös itse antamaan kalentereita eri osastoilla olleille potilaille. Lasten iloiset ilmeet ja hymyt kertoivat tottulakein sonnustuneille nuorille teon tärkeydestä.

Mukana ollut Jenna kertoi kierroksen jälkeen, että hienointa oli se, kun näki lasten nauravat kasvot. Ne kun tuli aidosti iloisiksi saamastaan kalenterista ja samalla itsellekin tuli hyvä ja iloinen mieli, Jenna lisää.

Samaan aikaan Kanta-Hämeen keskussairaalan Hämeenlinnan sairaalassa lahjoituksen tekivät Atte Kesti, Salla Kukko, Otto Virtanen ja Joona Haltia. Nuoret olivat vierailun jälkeen iloisia siitä, että pääsivät niin ikään kiertämään eri osastoilla piristämässä lapsia.

 

Kuvassa Tays:n lastentarhanopettaja Marja Rantanen on kierroksella medialähettiläiden kanssa, jotka lahjoittavat kalenterin osastonhoitaja Eeva Kääriälle.